Fira med Rönnåsen den 21 maj

Bilder inifrån Rönnåsen seniorboende.

Bilder från Rönnåsens seniorboende.

Den 21 maj slår seniorboendet Rönnåsens seniorboende upp dörrarna för allmänheten. Då blir det Öppet hus med många spännande aktiviteter. Anledningarna att fira är många. Piren firade 10 års-jubileum förra året, det har varit inflyttningen i hemvårdens nya lokaler och boendets Pelarsal är uppdaterad med nya, fräscha möbler.

– Vi hoppas att alla som på något sätt har en anknytning till det vi firar vill komma och fira med oss. Som besökare kan du förvänta dig en eftermiddag full av glädje och spännande aktiviteter, säger Fllanza Selaci, enhetschef inom äldreomsorgen.

Rönnåsens seniorboende erbjuder vanliga bostäder som är anpassade efter äldres behov av tillgänglighet, trygghet och gemenskap. När de boende behöver vård och omsorg får de detta på samma villkor som äldre som bor i ordinära bostäder, genom hemtjänst och hemsjukvård. Det gör att kommunens seniorer kan leva ett tryggt och aktivt liv även när åldern börjar göra sig påmind.

– Dessutom finns det alltid någon att umgås med här, vilket bidrar till en rikare och mer meningsfull vardag säger Fllanza.

Träffpunkterna – Hjärtat i gemenskapen

Rönnåsen är en av kommunens träffpunkter, vilket innebär att det varje vecka anordnas olika aktiviteter. Genom träffpunkterna får kommunens äldre invånare möjlighet till en stunds gemenskap och en mängd olika aktiviteter som anpassas efter gästernas önskemål och behov. Det kan exempelvis vara musik, utflykter, föredrag, bingo, spel och kreativt skapande.

– Varje månad presenteras ett nytt program för kommande aktiviteter på träffpunkterna. Detta gör att det alltid finns något spännande att se fram emot och delta i, säger Sara Rydén, verksamhetschef inom vård och omsorg.

Välkommen till Öppet hus och en dag fylld av glädje, firande och gemenskap den 21 maj.

Mer information
Träffpunkt Rönnåsen Länk till annan webbplats.

Prenumerera på nyheter från astorp.se

Hantera prenumeration
Senast ändrad • 2024-05-20

Kontakt