Kulturhuset Björnen fyller 20 år – firar i sju dagar

Bild

Sedan kulturhuset Björnen öppnade har det varit en samlingsplats för kultur och många kända ansikten har stått på scen och uppträtt. För att fira denna speciella milstolpe har vi planerat en vecka full av evenemang som vi hoppas kommer att sprida glädje och gemenskap.

Mellan den 22 till 28 april ska vi fira Kulturhuset Björnen med uppträden och kulturevenemang. Det finns ett sju dagar långt program med bland annat musik, filmvisning, allsång och blåskonsert.

I mars för 20 år sedan bestämdes att Åstorps kommun skulle ha ett kulturhus. Huset rustades upp, anpassades för publik och slutligen slog det upp dörrarna för kulturen och åstorpsborna. Sedan kulturhuset Björnen öppnade har det varit en samlingsplats för många och flera kända ansikten har stått på scen och uppträtt. Det vill vi såklart fira.

Veckans program

Datum

Evenemang

Måndag 22 april

Toner i generationer - Vi smygstartar firandet med en prova på aktivitet för seniorer. var med och spela eller prova på ett instrument - kl 15.15 på Björnen. Vi avslutas med en konsert som börjar klockan 17:30.

Tisdag

23 april

Premiärvisning av filmen Björntass följt av samtal och öppnande av firandet klockan 18:30. Det blir en kväll att minnas och vi ser fram emot att dela den med er!

Onsdag

24 april

Allsångskonsert med Kaos-kören klockan 18:30. Ta med era vackra röster och låt oss sjunga tillsammans i harmoni!

Torsdag 25 april

Helsingborgs Storband och Blueberry Jam bjuder på konsert klockan 19:00. Det blir en kväll fylld av musik.

Fredag

26 april

Vårblåset konsert med Åstorps musikkår och kulturskolans elever klockan 18:30. Låt oss välkomna våren med glädje och musik!

Lördag

27 april

Kultur Mix - Upptäck mångfalden av kulturer i vårt samhälle från klockan 13:00 till 15:00. Biljetter kan köpas på biblioteket för endast 40 kr/person, medan barn under 15 år går in gratis!

Söndag

28 april

Veckan avslutas med en spektakulär föreställning av Cirkus Cirkör - "Extra allt"! Låt oss tillsammans skapa magiska stunder och avsluta vår jubileumsvecka på bästa tänkbara sätt! Boka biljett i förväg.

 

Vi ser verkligen fram emot att fira denna fantastiska milstolpe tillsammans med er alla. Kom och och var med när vi skapar minnen för livet och ser fram emot ytterligare 20 år av kulturell glädje och gemenskap!

Prenumerera på nyheter från astorp.se

Hantera prenumeration
Senast ändrad • 2024-04-25

Kontakt