Kulturhuset Björnen

På Kulturhuset Björnen hålls arrangemang av många olika slag för alla åldrar och intressen.

Sedan invigningen 2004 har en mängd olika arrangemang av många olika slag hållits på Kulturhuset, som från början var en EFS-kyrka byggd 1919. I Kulturhuset är bland annat Åstorps Riksteaterförening och Åstorps Musikkår aktiva, och det hålls ofta föreställningar för förskola och skola i Kulturhusets stora sal.

På Kulturhuset Björnen håller ofta Åstorps kommun större möten och samlingar.

Restriktioner kopplade till covid-19

Alla som arrangerar på Kulturhuset Björnen ska följa de riktlinjer Folkhälsomyndigheten och Åstorps kommun satt upp. Mer information om vad som gäller hittar du i informationen i det aktuella arrangemanget. Om du har några frågor så kontakta den som står som arrangör.

Biljetter
Om du inte kan gå på ett arrangemang som du köpt biljett till så kan du få pengarna tillbaka. Kontakta den som är arrangör för att få reda på hur du går tillväga. Om du köpt biljett där Åstorps kommun är huvudarrangör kan du kontakta Kundtjänst/Medborgarkontoret om du vill ha mer information eller få pengarna tillbaka. Kundtjänst når du på 042-640 00 eller genom att besöka Medborgarkontoret.

Hitta till Kulturhuset Björnen

Det är lätt att ta sig till Kulturhuset Björnen med buss, tåg eller bil. Kulturhuset är en stor röd tegelbyggnad som syns bra från vägen.

Buss

Hållplats Åstorp Sporthall (linje 520) och hållplats Åstorp Trädgårdsgatan (linje 514) ligger på promenadavstånd från Kulturhuset.

Tåg

Åstorps station ligger knappt fem minuters promenad från Kulturhuset Björnen. Följ skylten längs Timmergatan, förbi Björnekullaskolan.

Bil

Parkeringsplatser finns intill Sporthallen och Björnekullaskolan. Dessa parkeringsplatser är endast lediga på kvällar och helger.

Färdtjänst

För dig som åker färdtjänst är det möjligt att köra in till rampen vid entrén. Ange adressen Timmergatan 2 och kör in vid trädäcket. Det finns dörröppnare och tillgänglighetsanpassad toalett direkt vid ingången.

Kontakt

Senast ändrad • 2022-01-25

Kontakt