Kvidinge friluftsbad

En pool med fylld med skimrande vatten.

Kvidinge friluftsbad består av tre tempererade bassänger. Badet håller öppet från den 18 juni till slutet av augusti.

På friluftsbadet finns omklädningsrum, bastu, en 25 metersbassäng, en barn- och undervisningsbassäng och en plaskdamm för de minsta barnen.

Aktiviteter som erbjuds är klätterstenar (bouldersten), beachvolleyboll, fotboll och ett utegym. Bollar, vattenleksaker mm lånar vi ut till alla besökare. Du kan låna böcker och tidningar från bad-biblioteket eller bara bada och sola.

På badet finns även en kiosk med enklare försäljning. Kiosken är kontantfri och betalning sker med swish eller kort.

Eget ansvar och hänsyn till andra

På friluftsbadet finns alltid badvärdar som ser till att det är ordning och reda. Det är dock viktigt att veta att du alltid badar under eget ansvar. Tänk på att följa regler och ta hänsyn till andra badgäster.

Klädsel

Här badar vi alla med badkläder. Privata kläder (ex underkläder) under badbyxor/baddräkt är inte tillåtet. För små barn är badblöja tillåtet.

Barn på badet

Du som förälder/ledare är alltid ansvarig för medföljande barn. Lämna aldrig ett barn utan uppsikt.

Barn under 10 år ska av säkerhetsskäl alltid ha sällskap av en vuxen som ansvarar för barnet. Detsamma gäller alla, oavsett ålder, som inte kan simma. Simkunnighets kravet är 200 meter.

Rökning och alkohol

Rökning på Kvidingebadet är förbjudet. Rökning sker på anvisad plats utanför badområdet. Alkoholhaltiga drycker får inte tas med in på området.

Hundar

Hundar får inte följa med in på badet.

Begränsat antal besökare

Vi har begränsat antalet besökare till max 500 personer som får vara på badet samtidigt.

Vi säljer säsongskort som vanligt men vill uppmärksamma dig om att vi inte kan släppa in dig om gränsen för maxantalet har uppnåtts, trots att du har säsongskort. Tänk på att vara ute i god tid speciellt under varma dagar då badet är välbesökt.

Omklädningsrum och bastu

Omklädningsrummen är avsedda för ombyte och dusch före och efter bad. Bastun hålls öppen under solfria dagar samt för motionssimningen.
Omklädningsrummen och bastun är inte uppehållsrum eller en lekyta. Badvärdar kontrollerar omklädningsrummen och bastu kontinuerligt. Bastun öppnas av badvärdarna.

Kontakt

Senast ändrad • 2023-02-28

Kontakt