Starta eget företag

Är du nyfiken på att starta ett företag? Välkommen som företagare i Åstorp. Det kan uppstå många frågor på vägen. Här får du information om hur du kan gå tillväga.

Det finns många olika aktörer som kan hjälpa dig som funderar på att starta ett företag. Här har vi samlat information om var du kan få tips och råd.

Alla företag i kommunen är välkomna att kontakta närivslivsavdelningen med frågor och synpunkter. Vi kommer gärna även till dig på besök. Vårt mål är att vara en kommun som välkomnar och inspirerar dig i ditt företagande.

Nyföretagarcentrum erbjuder kostnadsfri, konfidentiell och objektiv starta-eget rådgivning, coaching och mentorskap tillsammans med ett stort aktivt nätverk inom näringslivet. Läs mer på Nyföretagarcentrums hemsida där du kan hitta information om hur du går till väga för att lyckas med dina drömmar och få vidare stöd och vägledning.


Verksamt.se är myndigheternas gemensamma webbplats för företagsinformation och företagstjänster. Här finns information för dig som driver, ska starta eller utveckla ditt företag.

Almi hjälper dig att bygga ett företag som är lönsamt, växande och långsiktigt hållbart. Den första kontakten med Almi startar alltid med en dialog om företagets behov. Den visar om det finns behov av Almis tjänster eller om det finns andra aktörer som bättre tillgodoser företagets behov.

Coompanion hjälper till att starta nya företag och utvecklar de som redan kommit igång. Coompanion kan erbjuda tjänster inom affärsutveckling, ekonomi, juridik, kommunikation och mycket annat.

Kontakt

Senast ändrad • 2023-09-14

Kontakt