Butiken Återbruket

Butiken Återbruket drivs av Åstorps kommuns arbetsmarknadsenhet. Återbrukets återvinning är en arbetsträningsplats för personer som ska in på den öppna arbetsmarknaden eller till studier.

Varorna som finns till försäljning har hämtats från återvinningscentralerna i Helsingborg, Ängelholm, Höganäs, Bjuv och Nyvång. Varuhämtningen är möjlig genom avtal med bland annat Nordvästra Skånes Renhållning AB (NSR).

Innan varorna lämnas ut till försäljning hamnar de på Återbrukets varumottagning där varorna, sorteras, lagas, rengörs eller snyggas till. När du handlar på Återbruket bidrar du till att varor återanvänds och inte kastas bort i onödan.

Butiken Återbruket drivs av Åstorps kommuns arbetsmarknadsenhet i samarbete med NSR. Återbruket är en arbetsträningsplats för personer som ska in på den öppna arbetsmarknaden eller till studier.

Du som vill lämna saker till butiken Återbruket

Vi kan tyvärr inte ta emot saker direkt i butiken utan måste hänvisa dig till återvinningscentralerna som vi samarbetar med. Där kan du lämna dina saker i den container som det står Activa på.

Kontantfri butik

Återbruket är en kontaktfri butik. Här kan du betala med kort eller Swish.

Avvikande öppettider

Torsdagen den 29 september håller Återbruksbutiken på Bangatan 11 stängt hela dagen. Arbetsmarknadsenheten på Ji-te gatan 1 är stängd efter klockan 12:00.

Besök butiken ensam

Besök gärna butiken ensam då det är en arbetsträningsbutik. Det får vara max 20 kunder samtidigt inne i butiken och du får stanna i 15 minuter.

Öppettider på Återbruket

Veckodag

Tid

Måndag-torsdag

11.00-15.00

Fredag

Stängt

Sista torsdagen i månaden

Stängt


Kontakt

Senast ändrad • 2022-08-26

Kontakt