Butiken Återbruket

Butiken Återbruket drivs av Åstorps kommuns arbetsmarknadsenhet. Återbrukets återvinning är en arbetsträningsplats för personer som ska in på den öppna arbetsmarknaden eller till studier.

Varorna som finns till försäljning har hämtats från återvinningscentralerna i Helsingborg, Ängelholm, Höganäs, Bjuv och Nyvång. Varuhämtningen är möjlig genom avtal med bland annat Nordvästra Skånes Renhållning AB (NSR).

Innan varorna lämnas ut till försäljning hamnar de på Återbrukets varumottagning där varorna, sorteras, lagas, rengörs eller snyggas till. När du handlar på Återbruket bidrar du till att varor återanvänds och inte kastas bort i onödan.

Butiken Återbruket drivs av Åstorps kommuns arbetsmarknadsenhet i samarbete med NSR. Återbruket är en arbetsträningsplats för personer som ska in på den öppna arbetsmarknaden eller till studier.

Du som vill lämna saker till butiken Återbruket

Från den 1 februari 2023 kommer Återbruket att öppna upp för att kunna ta emot varor från privatpersoner. Varorna måste vara i bra skick och packade i lådor, ej plastsäckar. Vi tar inte emot kläder eller textilier och det är förbjudet att lämna varor utanför porten. Tider för inlämning, se nedan.

Kontantfri butik

Återbruket är en kontaktfri butik. Här kan du betala med kort eller Swish.

Avvikande öppettider

Återbruksbutiken håller stängt torsdagen den 26 januari och Arbetsmarknadsenheten på Ji-tegatan 1 stänger klockan 12:00.
Torsdagen den 2 februari håller Återbruksbutiken stängt men Arbetsmarknadsenheten på Ji-Tegatan 1 har öppet som vanligt
07:00-16:00.

Öppettider för inlämning av återbruksvaror

Måndag - torsdag 08:00 - 15:00
Fredag 08:00 - 12:00

Besök butiken ensam

Besök gärna butiken ensam då det är en arbetsträningsbutik. Det får vara max 20 kunder samtidigt inne i butiken och du får stanna i 15 minuter.

Text

Öppettider på Återbruket för försäljning

Veckodag

Tid

Måndag-torsdag

11.00-15.00

Fredag

Stängt

Sista torsdagen i månaden

Stängt


Kontakt

Senast ändrad • 2023-01-24

Kontakt