Boka Kulturhuset Björnen

Du kan boka Kulturhuset Björnen för evenemang, konferenser och mindre sammankomster. Läs mer om de olika lokalerna och se vad som är ledigt i vårt bokningssystem genom att klicka på länken lite längre ner på sidan.

Kulturhuset Björnen i centrala Åstorp går att boka av föreningar, studieförbund och företag, men inte för privata fester som till exempel kalas.

Kulturhuset är ett "självservice-hus", det innebär att du som hyr måste förbereda och återställa allt i samband med din bokning. Lämna det helt enkelt så som du själv vill hitta det. Det finns tillgång till sopsortering och städutrustning.

Utrustning och information om lokaler

Mer information om de olika lokalerna kan du hitta i vårt bokningssystem Actor, som du når via länken nedan.

Tekniker ingår inte vid bokningen utan behöver bokas seperat. Det är du som bokar lokalen som hör av dig till teknikern och står själv för kostnaden. Meddela vid din bokning om du är i behov av tekniker.

OBS!
Anställda i kommunen ska boka via bokningsadministratörer eller på lokalbokningsmailen, ej Bank-ID. Läs mer på intranätet.

Observera att bland annat möblering och antal personer per rum kan komma att ändras med kort varsel på grund av covid-19. Kontakta lokalbokningen om du har frågor.

Kontakt

Senast ändrad • 2023-07-25

Kontakt