Möt vår näringslivsutvecklare Susann

Susann Cardell tittar in i kameran och i bakgrunden syns höghusen vid Gamla Torg. 

Susann Cardell är näringslivsutvecklare i Åstorps kommun och har arbetat med näringslivsfrågor de senaste 10 åren. Hon har ett stort engagemang för näringslivet i Åstorp.

”Det är viktigt med ett bra och välmående näringsliv. Vi arbetar för att alla företag ska känna sig välkomna, både små som stora och nya som gamla.”

— För mig är det viktigt att vi har en bra dialog och ett nära samarbete med näringslivet. Du som företagare kan vända dig till mig om du har frågor eller behöver hjälp med kommunal service för att lyckas med din verksamhet. Jag hjälper dig gärna och förmedlar kontakt med övriga tjänstepersoner beroende på ärende. Allt för att servicen från Åstorps kommun ska fungera bra!

Regelbundna företagsbesök

Åstorps kommun arbetar regelbundet med företagsbesök och olika typer av evenemang där kommunen och företagare kan träffas. I princip varje vecka genomför vi företagsbesök där politiker och tjänstemän möter företagare i deras vardag.

— I Åstorp finns ett bra företagsklimat och vi strävar hela tiden att bli bättre. Vi vill skapa så goda förutsättningar som möjligt för företag att kunna vidareutvecklas och expanderas på samma gång som vi vill underlätta för nya företag som väljer att etablera sig här. Tveka inte att höra av dig till mig vid frågor kring etableringar, samverkan eller liknande.

Kontakt

Senast ändrad • 2023-07-10

Kontakt