Eldningsförbud i Åstorps kommun

I Åstorp och Klippans kommuner är det förbjudet att elda utomhus i skog och mark. Förbudet innebär att alla former av eldning utomhus. Med utomhus avses i denna föreskrift skog eller mark så nära skog att eld lätt kan spridas vidare i terrängen.

Stäng meddelande

Guidade konstvisningar

Åstorps konsthall erbjuder nu kostnadsfria offentliga konstvisningar och seniorvisningar till varje utställning. Visningarna i den aktuella utställningen ger en introduktion av den konst och konstnär/konstnärer som visas i konsthallen. Inga förkunskaper krävs för att hänga med! En guidad visning är ca 20-40 min lång och leds av kunnig personal.

Missa inte allt spännande som händer på Åstorps konsthall!

Vill du lära dig mer om Åstorps kommun sedd genom konstens ögon? Nu får du chansen att uppleva en spännande utställning på Åstorps konsthall, fördjupa dig i utställningen genom att ta del av ett digitalt konstsamtal och uppleva den kostnadsfri guidad konstvisning!

Konstseniorerna

Till varje utställning erbjuds en guidad visning av aktuell utställning för dig som är 65 år eller äldre. Visningen avslutas med varm dryck och vidare diskussion. Visningen hålls av konstansvarig eller annan konstpedagog. Information om tid och datum för våra seniorvisningar hittar du här på vår hemsida.

Datum: 21 juni, klockan 14.00
Plats: Åstorps konsthall. Samling utanför entrén till konsthallen

Kontakt: konst@astorp.se

Guidad visning av utställningen. Arrangemanget är kostnadsfritt och för dig som är 65 år eller äldre. Föranmälan krävs. Max 10 personer, först till kvarn!

Nina Jensen - Genom berg, mot en bortglömd stad

Utställningen pågår mellan 3 juni och 16 augusti.

Offentlig visning

Följ med på våra guidade konstvisningar. Visningen hålls av konstansvarig eller annan konstpedagog. Information om tid och datum för våra offentliga konstvisningar hittar du här på vår hemsida. Visningarna är kostnadsfria, men föranmälan krävs. Max 10 personer, först till kvarn!

Datum: Torsdag 22 juni, klockan 14.00
Plats: Åstorp konsthall. Samling utanför entrén till konsthallen

Kontakt: konst@astorp.se

Senast ändrad • 2023-06-08

Kontakt